System: STEPS E6000 Di2Det har aldrig varit enklare att ta sig runt stan. Åk genom stan i flera dagar på en påfyllning. Om du har bråttom att träffa vännerna ger Shimanos STEPS-teknik dig en extra puff i rätt riktning. Cykla till jobbet och ta dig igenom trafikstockningar utan att överanstränga dig. Vart du än åker kan du känna dig fräsch när du kommer fram med Shimano STEPS.


The-system-computer.png
CYKELDATOR
Ny konstruktion och design med lättläst display och hög kontrast. Cykeldatorn har standardfunktioner såsom sträcka-, räckvidds- och batteriindikering. Ström och belysning på och av.

BATTERI
Ett intelligent batteri med hög kapacitet 11.6Ah (418Wh) förser din elcykel med energi, och är placerat i en låg och välbalanserad position vilket ger förbättrad säkerhet och stabilitet.


The-system-drive-unit.png
MOTOR
Shimano STEPS mittmotor är en av de lättaste på marknaden och ger en naturlig känsla, samtidigt som det har en hållbar konstruktion och klarar hårda väderförhållanden utan problem.


Nedanför visas en översikt av de elcyklar som är utrustade med Shimano STEPS elcykelsystem. Klicka på respektive modeller för att läsa mer om just den.No products for this manufacturer.